df88ebd06f02         

              Suntem o firma italiano-romana specializata in productia  si comercializarea de mobilier.In anul 2012  am hotarat deschiderea unei sectii de productie la Patarlagele in judetul Buzau si astfel s-a nascut VIARMA DOLICAS-continuarea unei traditii italiene de jumatate de veac.

                     Un hotel de lux un restaurant rafinat, o cafenea eleganta, o casa de prestigiu sunt medii la care ne gandim cand creem produsele noastre, imbinand cea mai veche traditie artizanala cu cele mai noi tehnologii.

           Viarma Dolicas va pune la dispozitie scaune realizate in stilul clasic italian,inspirate atat din Renasterea franceza cat si din cea italiana.Fiecare model de scaun este atat cu brate cat si fara.Ele sunt in stil Luis xv, Luis xvi, Baroc si Empire. Toate produsele din categoria scaune sunt finisate manual, cu o mare atentie pentru detalii. Va oferim o gama larga de scaune pentru restaurant, scaune pentru bar si scaune directoriale.

           Grație  meșteșugarilor noștri calificați, suntem capabili să producem piese remarcabile și unice , care transmit cele mai bune exemple de frumusete si gust.Productia noastra mai cuprinde mobilier pentru dormitoare , camere de zi, sufrageri, dar, de asemenea, putem satisface orice alt tip de cerințe de mobilier.